top of page

Att sticka ut som arbetsgivare

En av de mest eftertraktade grupperna på arbetsmarknaden är människor mellan 30-45 år.


Och vad har de ofta gemensamt: de är småbarnsföräldrar.


Livspussel med vab, fullspäckade scheman, lämna/hämta, kräksjuka och konstant stress tillhör vardagen.


Men vi vet att många längtar efter något annat. Mer harmoni.


Genom att stötta föräldrar ökar företag chansen att attrahera de bästa talangerna inom den gruppen och säkerställa att de mår bra och stannar kvar. 


Vi vet att den här gruppen är bland de mest värdefulla för företag och därför vill vi se till att alla arbetsgivare strategiskt satsar på deras trivsel och varaktighet på bolaget.


 

Nu har We Exist har valt att ingå samarbetet med Yepstr eftersom de tagit fram en tjänst som gör det enkelt för arbetsgivare att underlätta vardagspusslet. Med smidig hjälp från en barnvakt minskar stressen under veckan och livspusslet blir lättare att få ihop. Och med sitt erbjudande till företag blir det en förmån som arbetsgivare kan ge sina anställda.


We Exist vill skapa härligare arbetsplatser med hög trivsel och vet vilka delar som arbetsgivare behöver skruva på för att bli en mer attraktiv arbetsplats dit männsikor söker sig och väljer att stanna kvar. Vårt specialområde är att göra arbetsplatser bättre för kvinnor men vi har också sett ett ökat behov av att stötta föräldrar. Därför krokar vi arm med Yepstr för att göra livet ännu enklare för småbarnsföräldrar. 
Comments


bottom of page