top of page

Pusselhets? Så stöttar ni föräldrar!

En av de mest aftertraktade kandidatgrupperna är människor mellan 30-45 år, och vad har de ofta gemensamt: de är småbarnsföräldrar. Livspussel med vab, fullspäckade scheman, lämna/hämta, kräksjuka och konstant stress tillhör vardagen.

Hur hjälper ni dem att göra pusslet lite enklare? 

Företag står inför en stor utmaning de kommande åren där fighten om duktiga medarbetare hårdnar. Arbetsgivare som aktivt stöttar sin personal att hitta balans i livet kommer få nöjdare medarbetare, lägre sjukfrånvaro och fler anställda som väljer att stanna kvar på företaget. 

Parental Love

Varför är det här viktigt?

Genom att stötta föräldrar ökar företag chansen att attrahera de bästa talangerna inom den här gruppen och säkerställa att de mår bra och stannar kvar

 

Vi vet att den här åldersgruppen 30-45 år är bland de mest värdefulla för företag och eftersom de väldigt ofta är föräldrar. Men också är föräldrar de som allt vanligast är stressade och riskerar att bli utmattade.

 

Eftersom föräldrar är en så viktig grupp för många företag vill vi se till att fler arbetsgivare strategiskt satsar på deras trivsel och varaktighet på bolaget. De har både ni och de att vinna på. 

bottom of page